TRAVEL: SINGAPORE ORGANIC FOOD

2015-10-30 @ 21:04:09
 För den som gillar juicer som gör gott för hälsa, grön mat och mat överhuvudtaget kan jag varmt tipsa om restaurangen och cafeet Real Food i Singapore. Det här stället låg jättenära det ekoinriktade hotellet Park Royal at Pickering som vi bodde på några nätter, så vi hann svänga förbi detta ställe två gånger, både för en middag och en grön juice på morgonen under min födelsedag. Jag blir som vild när jag ser superfood och det som går inom kategori ekologiskt, naturligt och rawfood. Har en tendens att plocka på mig en hel del när jag går i dessa butiker och sedan smaka av allt spännande som jag införskaffat mig. Innehållet i plånboken minimeras men en desto rikare och gladare mage. Mat är kul! 
---------------------------
For you that likes organic, natural and green food and are planning a trip to Singapore i can really recommend this place Real Food that we ate a great dinner on a evening in Singapore. My heart is pumping for the organic, earthy food and i went a bit crazy in the store, buying green juices and a lot of rawfood  bars (nom). Food is fun!
Kategorier: TRAVEL 3

PHOTO: FOREST LEAVES

2015-10-29 @ 10:02:05
Photographer, Evelina Rönnbäck. Edit, me. 
Att vara så omringad av naturen som på Bintan Island tycks både vara bra för kropp och själ, för "oj" så bra jag mår när den är så nära. Ni vet när en kan höra syrsorna surra, fåglar kvittra, någon apa skrika, havet som svalpar mot stranden och regnet fullkommligt ösa ner. Det är ju verkligen något speciellt med att leva så nära in på naturen. Den är kraftfull, och viktigt är det att vi tar hand om den!
----------------------------
 It´s powerful to be so close to nature, on our beautiful planet that is so important for us to take care of. On Bintan Island our second hotel was located in the forest so we found this leaves right outside the entrance. I like!
Taggar: ASIA, BINTAN ISLAND, ECO, ECO-FRIENDLY, FOREST, PHOTO SHOOT;
Kategorier: PHOTO 5

FASHION: WHAT TO WEAR ON CHRISTMAS DAY

2015-10-28 @ 19:16:40
Dress, Ida Sjöstedt.
Första gången jag såg den här underbara Ida-klänningen från hennes höstkollektion "Wendy Dress" visste jag att det skulle bli min julaftonsklänning, och på måndag kommer jag befinna mig i Stockholm för att gå på möte så då ska jag också passa på att ta i den på riktigt i stället för att spana på den på hemsidan. Jag som den "julfantast" jag är planerar att köra hundra procent och bära den tillsammans med strumbyxor i samma ton (möjligtvis med glitter) och lackskor. Dröm! Vad ska jag säga? Ida Sjöstedt. 
-----------------------
When i first saw this dress from Ida Sjöstedt from her autumn collection i knew that this dress was the one i want to wear on christmas day. I´m going to wear it together with stockings in the same color as the dress (possible with glitter) and a pair of old patent fake leather shoes that is my mums old ones. I want to get the retro feeling but still with some edge with the sequins on the dress. What to say? Ida Sjöstedt.
Taggar: AUTUMN, CHRISTMAS, COLLECTION, DRESS, IDA SJÖSTEDT;
Kategorier: FASHION 1

Min profilbild

Om mig/About me »

MOA.EMILIA.@INSTAGRAM:

bloglovin

Arkiv

2016:

01 02 03 04 05

2015:

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12

2014:

01 02 03 04 06 07 08 09 10 11 12

2013:

01 10 12
RSS 2.0